БАНДАНА ПО ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Бандана (bandana tube, buff) по индивидуален дизайн.

 • Материал: полиестер
 • Размер: 25х48 см.
 • Печат: сублимация
 • Минимално количество: 200 бр.
 • Срок за изработка 14-17 работни дни след одобрение на проекта.

БАНДАНА ПО ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Бандана (bandana tube, buff) по индивидуален дизайн.

 • Материал: полиестер
 • Размер: 25х48 см.
 • Печат: сублимация
 • Минимално количество: 200 бр.
 • Срок за изработка 14-17 работни дни след одобрение на проекта.

Описание

Бандана (bandana tube, buff) е многофункционален шал. Рекламният бъф е изработена по индивидуален дизайн на клиента. Печатът е пълноцветен по цялата повърхност с размер 50х48 см.

Банданата е подходящ корпоративен подарък за спортни събития, тиймбилдинги сред природата и кариерни форуми. Тя може да се използва като лента за глава, шапка, шалче, лента за ръка и още много начини. Банданата е чудесен рекламен подарък за бегачи, туристи, велосипедисти и спортни ентусиасти.

5 причини да поръчате бандана за корпоративен рекламен подарък:

 1. Уникален дизайн. Както споменахме по-горе, бъфът се изработва по индивидуален проект, в резултат на което е съобразен с всички корпоративните изисквания на клиента.
 2. Печатът е пълноцветен, което Ви позволява да мислите цветно и креативно.
 3. Рекламната площ е с размер  50х48 см. , което Ви дава огромно възможност да направите рекламната бандана част от цялостната Ви маркетингова концепция.
 4. Минимално количество за поръчка е 100 бр. Всеки иска да се отличава с нещо различно, което  прави корпоративният бъф предпочитан рекламен подарък за Вашите служители, клиенти и партньори. Те ще го носят с удоволствие дълго време след кампанията, която сте провели.
 5. Тежи само 36 гр. и не заема много място. Рекламната бандана е чудесен корпоративен подарък, когато участвате на събитие в чужбина или извън града. Ще спестите доста от куриерските си разходи, ако решите да я използвате като рекламен подарък в директните си маркетингови кампании.

Вижте във видеото как пътешественикът Kai Sackmann използва своята бандана.

Надяваме се, че се убедихте колко интересен рекламен подарък е банданата.

Ние сме на разположение да Ви дадем най-добра цена, да Ви предложим креативен проект и опаковка, с който да спечелите симпатиите на Вашите клиенти, партньори и служители.

3 начина да се свържете с нас и да ни попитате за цена на рекламната бандана:

 1. Натиснете бутона по-горе ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ. Във формата е необходимо да попълните Вашите данни за контакт и желаното от Вас количество. Натиснете бутона ИЗПРАТИ и до 24 часа ще получите отговор от нас за цената или ще се свържем с Вас, за да уточним коректните параметрите на офертата.
 2. Пишете ни на promo@promoconsult.net и до 24 часа ще получите нашето предложение.
 3. Обадете ни се на телефон +359877947774.

Разгледайте нашето ПОРТФОЛИО И РЕШЕНИЯ за рекламни подаръци.

Бандана,bandana tube, buff

Ела в клуба!!

Научи първи за нашите супер промоции, нови продукти и как рекламните подаръци могат да ти помогнат за успешни маркетингови кампании!