ВРЪЗКИ ЗА ОБУВКИ

Рекламни връзки за обувки по индивидуален дизайн.

 • Материал: полиестер.
 • Ширина: 9 мм. или 11 мм.
 • Минимално количество: 100 бр.
 • Печат: сублимация от двете страни.
 • Срок на доставка: 14-17 работни дни.

 

Описание

Рекламните връзки за обувки по индивидуален дизайн са промоционален продукт подходящ, когато искате да наложите вашия бранд, но разполагате с ограничен бюджет или искате по един интересен и забавен начин да напомняте за себе си. Те са целесъобразен рекламен подарък за спортни събития, концерти и маратони.

Може да ги подарявате на ученици и студенти по време на летни школи и лагери.

Когато искате да наложите работодателската си марка (employer branding) може да ги използвате като подарък по време на кариерни събития или като част от пакетите, които подарявате на служителите си при тяхното постъпване на работа (welcome gifts).

Защо да поръчате рекламни връзки за обувки:

 1. Отпечатват се изцяло по индивидуален дизайн съгласно Вашите корпоративни цветове.
 2.  Пълноцветен печат от двете страни.
 3. Леки и компактни, те са удобни за съхранение в офиса, за транспортиране до всяко едно събитие и имат ниски куриерски разходи, когато ги включите в компании за директен маркетинг.
 4. Минималното количество за поръчка е 100 бр.

Нашият съвет: Опаковайте рекламните връзки за обувки заедно с картичка или брошура по индивидуален дизайн. По този начин ще направите още по-голяма впечатление и ще ги направите неразделна част от цялостната си маркетингова концепция. Това е рекламен подарък, с който можете да разкажете Вашата история.

Попитайте ни за цена на рекламните връзки за обувки:

 1. Натиснете бутона по-горе ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ. Във формата е необходимо да попълните Вашите данни за контакт и желаното от Вас количество. Натиснете бутона ИЗПРАТИ и до 24 часа ще получите отговор от нас за цената или ще се свържем с Вас, за да уточним коректните параметрите на офертата.
 2. Пишете ни на promo@promoconsult.net и до 24 часа ще получите нашето предложение.
 3. Обадете ни се на телефон +359877947774.

Разгледайте нашето ПОРТФОЛИО И РЕШЕНИЯ за рекламни подаръци.

Връзки за обувки по индивидуален дизайн

Ела в клуба!!

Научи първи за нашите супер промоции, нови продукти и как рекламните подаръци могат да ти помогнат за успешни маркетингови кампании!