За Промо Консулт” ООД

“Промо Консулт” ООД e основана през 2010 година. Тогава си обещахме, че това няма да е поредната фирма за внос и продажба на рекламни сувенири. Нашата визия е да създаваме корпоративни подаръци, които разказват истории, да радват хората, да се използват дългосрочно и чрез тях клиентът да постига резултатите, които си е поставил за цел.

Ние знаем, че когато фирмените и промоционални подаръци са подбрани правилно имат много по-добра възвръщаемост на инвестициите от някои традиционни рекламни канали.

Работим с ентусиазъм и вдъхновение, независимо от това колко е голям проекта. Изпипваме всеки един детайл, за да доставим най-интересните и впечатляващи рекламни подаръци, които да са съобразени с Вашите цели и бюджет.

Ние измерваме нашия успех с това, до колко добре сме посрещнали нуждите на клиента и дали чрез рекламните подаръци, които сме доставили са постигнати желаните резултати.

> НАШИТЕ ЦЕЛИ СА ИСТИНСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

1. Да създадем рекламни подаръци, които да са част от цялостната Ви маркетингова концепция.

2. Да виждате усмивките и признателността на Вашите клиенти, партньори или служители, когато получат фирмените Ви или промоционални рекламни подаръци.

3. Да печелите от Вашите рекламни подаръци като постигнете максимален брой импресии.

> Нашата уникална услуга #FullServiceGifts

> 5 ПРИЧИНИ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО

1. Ние сме професионалисти с повече от 25 години опит в бизнеса с рекламни подаръци.
Внимателно изслушваме, задаваме точните въпроси, анализираме и Ви предлагаме рекламни подаръци, които да са съобразени с Вашия бюджет, за да постигнете желаните резултати.


2. Следим тенденциите и имаме достъп до огромна база от данни за продукти, услуги и проучвания.
Ние познаваме доставчиците и производителите на българския пазар и поддържаме добри отношения с редица чуждестранни фирми и организации.


3. Предлагаме Ви цялостна концепция.
Нашата мисия е да открием и да Ви доставим рекламни подаръци, които се интегрират ефективно във Вашата комуникационна програма, за да постигнете желаните резултати. За нас добавянето на стойност е много по-важно от това да Ви намерим най-евтиния рекламен подарък.


4. Спестяваме Ви пари.
Ние ще Ви предложим цялостно и ефективно решение. Ще Ви помогнем с дизайна и избора на метод за поставяне на рекламния надпис върху продукта, така че той да се превърне в уникален рекламен подарък. Цената, която ще получите от нашия консултант ще е окончателна и изключва допълнителни разходи извън оферираните.


5. Ще Ви помогнем при разработването на план за разпространение и доставка на Вашите фирмени или промоционални рекламни подаръци.
Ние ще Ви предложим конкретни и ефективни решения за опаковане и разпространение на Вашите фирмени и промоционални рекламни подаръци , за да постигнете максимален успех. Проучванията показват, че добре разработеният план за дистрибуция също може да повиши ефективността на рекламния подарък.