РЕКЛАМНА ДЪВКА

Рекламна дъвка с ментов вкус, без захар в опаковка по индивидуален дизайн.

 • Размер: 4,5х2,5см.
 • Минимално количество: 10000 бр.
 • Трайност:  12 месеца.
 • Печат на опаковката: флексопечат.
 • Срок на доставка: 4 седмици

 

Description

Ментовата рекламна дъвка е промоционален продукт за изложения, кариерни форуми, събития, рецепции на офиси, кафенета, барове, ресторанти и хотели или ако просто искате да добавите свеж ментов вкус към Вашата маркетингова стратегия. Може успешно да я добавите като част от Вашите пакети за на търговците и друг персонал, които работи с клиенти.

Защо да поръчате ментовата рекламна дъвка:

 1. Можете да поставите Вашето лого и послание на опаковката. Печатът е съобразен с Вашите корпоративни изисквания за промоционален подарък.
 2. Много добра цена.
 3. Лек и компактен размер, което позволява лесно да съхранявате рекламните дъвки в офиса или транспортирате до различни събития и изложения.

Попитайте ни за цена на ментовата рекламна дъвка:

 1. Натиснете бутона по-горе ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ. Във формата е необходимо да попълните Вашите данни за контакт и желаното от Вас количество. Натиснете бутона ИЗПРАТИ и до 24 часа ще получите отговор от нас за цената или ще се свържем с Вас, за да уточним коректните параметрите на офертата.
 2. Пишете ни на promo@promoconsult.net и до 24 часа ще получите нашето предложение.
 3. Обадете ни се на телефон +359877947774.

Разгледайте нашето ПОРТФОЛИО И РЕШЕНИЯ за рекламни подаръци.

Рекламна дъвка в опаковка с дизайн на клиента

Ела в клуба!!

Научи първи за нашите супер промоции, нови продукти и как рекламните подаръци могат да ти помогнат за успешни маркетингови кампании!