5 ТЕНДЕНЦИИ ПРИ РЕКЛАМНИТЕ ТЕНИСКИ И БЛУЗИ ЗА ЛЯТО 2017

В рекламния текстил все повече навлизат тенденциите, които са актуални за модните магазини на дребно. Ето модните линии за 2017, които ние наблюдаваме с голям интерес при летния рекламен текстил.

1. Най-горещата тенденция МЕЛАНЖ

До тази година най-известният представител на този цвят беше сивият меланж, но вече може да го откриете в различни цветови комбинации. Меланжът е цвят, който се постига благодарение на преплитане на прежди със смесени цветове, които създават илюзията за вплитането на 2 различни цвята. “Текстурите ще бъдат много важни през 2017 г.”, казва Джон Спийви, маркетинг мениджър за Hanes / Champion . Въпросът е в това да предизвикате визуален интерес и да направите, така че блузите ви да изглеждат уникални.”

Модели на SOL’S 2017

2. Неонови ярки цветове

Рекламното облеклото с неонови цветове едва ли е възникваща тенденция, но е вероятно да остане силна през лятото на 2017 г. Все повече фирми използват тези цветове като основа на техните рекламни дрехи или рекламен печат, за да привлеkат първоначално вниманието и тяхното лого и послание да се забележат.

Модели на SOL’S 2017

3. Райета, точки и квадратчета или така наречения VINTAGE SPIRIT

Наблюдава се най-вече при рекламното облекло по-висок клас – за ветроходство, голф и бизнес.

Модели на SOL’S и JAMES AND NICHOLSON

4. Разнообразие – най-вече при дамските колекции

Ако аудиторията е предимно от жени, препоръчваме да се насочите към различни модели от стандартната тениска. Гарантираме, че в този случай рекламните блузи ще се носят с голямо удоволствие и посланието няма да остане незабелязано.

Модели на SOL’S 2017

5. Рекламен печат

Вече не е достатъчно върху тениските да се сложи само лого. Необходимо е да се създаде цялостен дизайн, който да привлича вниманието, да отговаря на изискванията на таргет аудиторията и да следва тенденциите на ритейл пазара. Използвайте актуалните за 2017 година цветове за печат – ярки неонови цветове, златно и сребрърно фолио.

Ние от Промо Консулт създаваме грабващи концепции, които привличат вниманието и карат хората да носят рекламните си тениски с много настроение. Нашата основна цел и предизвикателство е да превърнем рекламното облекло в печеливш маркетингов продукт.

> СТАРТИРАЙ ПРОЕКТ     > РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ ТЕНИСКИ

 

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *