МЕТАЛНА СЛАМКА

Телескопична метална сламка с цветен силиконов накрайник, четчица за почистване и пластмасова сутия с карабинерче за окачване.

 Размер: Ø1х16см.
 Материал: неръждаема стомана.
 Минимално количество: 10 бр.
 Срок на доставка: 14-17 работни дни

МЕТАЛНА СЛАМКА

Телескопична метална сламка с цветен силиконов накрайник, четчица за почистване и пластмасова сутия с карабинерче за окачване.

 Размер: Ø1х16см.
 Материал: неръждаема стомана.
 Минимално количество: 10 бр.
 Срок на доставка: 14-17 работни дни

Description

Телескопичната метална сламка за многократна употреба придобива все по-голяма популярност. Всеки би я запазил, защото сламките са сред най-любимите ни безмислени продукти. Тя са сгъваема и са удобна за носене. С нея като фирмен подарък можете да покажете Вашата съпричастност за опазване на околната среда, защото обикновената сламка се използва средно около 4 минути и после отиват в кофата или в морето. Доказано е, че пластмасовите сламки са един от най-големите замърсители на нашата планета.

Комплектът съдържа 1 бр. сгъваема метална сламка от неръждаема стомана и почистваща четчица, които поставени в удобна пластмасова кутийка с карабинер за лесно и удобно пренасяне. Могат да се използват в къщи, когато сте навън или на път.

Телескопичната металната сламка е подходящ рекламен подарък, когато целевата аудитория са хора, които са заангажирани с каузата за опазване на околната среда. Също може успешно да се използва като рекламен подарък в кампании, които насърчават използването на по-малко трудно разградими отпадъци.

Комплектът с метална сламка е рекламен подарък, който може да се подарява от:

 • био магазини
 • производители и търговци на био храни и напитки.
 • доставчици на храни по домовете
 • заведения, които са ориентирани към предлагане на здравословни и био продукти
 • йога студия
 • адвенчър туроператори

 

Възможности за рекламен печат и рекламна площ на телескопичната метална сламка:

 • Тампонен печат в 1 цвят върху кутията – 7х60 мм.
 • Лазарно гравиране върху сламката – 40х5 мм.

 

Във видеото по-долу ще разберете как сламките за еднократна употреба влияят на глобалното замърсяване на океаните и защо ние от Промо Консулт подкрепяме идеята за намаляване на тяхното използване. За нас винаги е било важно да предлагаме рекламни подаръци с кауза и най-вече такива, които са свързани с опазване на околната среда.

Попитайте ни за цена на рекламната метална сламка:

 1. Натисни бутона по-горе НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ. Продуктът се добавя във формата за запитвания. Можете да продължите да разглеждате още рекламни подаръци или да отидете на бутона ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ в основното меню – горе. Във формата ще видите снимка на артикула и възможност да напишете количеството, от което се интересувате. Необходимо е да попълните Вашите данни за контакт. Натискате бутона ИЗПРАТИ и до 24 часа ще получите отговор от нас за цената или ще се свържем с Вас, за да уточним коректните параметрите на офертата.
 2. Пишете ни на promo@promoconsult.net и до 24 часа ще получите отговор от нас за цената.
 3. Обадете ни се на телефон +359877947774

Разгледайте нашето ПОРТФОЛИО И РЕШЕНИЯ за рекламни подаръци.

Метална сламка за многократна употреба

Ела в клуба!!

Научи първи за нашите супер промоции, нови продукти и как рекламните подаръци могат да ти помогнат за успешни маркетингови кампании!