РЕКЛАМНИ ЧОРАПИ

Рекламни чорапи по индивидуален дизайн.

 • Материал: 80 % памук, 15 % полиамид, 5 % еластан.
 • Размери: 36-38, 38-40, 41-43, 44-46.
 • Минимално количество: 100 бр. (кратно на 50 бр от размер).
 • Срок за изработка 14-17 работни дни след одобрение на проекта.

 

РЕКЛАМНИ ЧОРАПИ

Рекламни чорапи по индивидуален дизайн.

 • Материал: 80 % памук, 15 % полиамид, 5 % еластан.
 • Размери: 36-38, 38-40, 41-43, 44-46.
 • Минимално количество: 100 бр. (кратно на 50 бр от размер).
 • Срок за изработка 14-17 работни дни след одобрение на проекта.

 

Описание

Фирмените рекламни чорапи са нашия хит. Те се изработват изцяло по индивидуален дизайн, което означава, че винаги са съобразени с вашите корпоративни изисквания.

Естествено като говорим за фирмени рекламни чорапи нямаме предвид онези скучни и сиви чорапи, с които свързваме корпоративния свят. Нашата цел е да Ви предложим рекламни чорапи с уникално свеж дизайн и концепция, които да съответстват на цялостната Ви стратегия.

5 причини да поръчаш рекламни чорапи:

 1.  Уникален дизайн, съобразен с корпоративните изисквания.
 2. Бюджетен рекламен подарък, който ще направи впечатление.
 3. „Чорапената истерия“ е на гребена на модната вълна. В Instagram публикациите включващи #socks са над 7 000 000.
 4. Рекламните чорапи са един от малкото подаръци, които се запазват за собствена употреба и се използват повече от 1 година.
 5. Леки са и не заемат много място, което ги прави идеални за транспортиране до всяко едно събитие.

Проучване, което е направено в началото на 2019 година от ASI (най-голямата световна асоциация на професионалисти в областта на рекламните подаръци), показва че рекламните дрехи, включително чорапите са едни от най-предпочитаните артикули, които целевата аудитория запазва средно между 10 и 16 месеца.

Също така според проучване на Transparency Market Research тенденцията за използване на социалните мрежи, влияе положително върху развитието на световния пазар. Това се случва благодарение на отзивите, блоговете и снимките в социалните мрежи за модните тенденции и новости.

Споделяме опита на GOOGLE  за успешна кампания, която използва рекламни чорапи като подарък изпратен по пощата. Вижте по долу как  влогър в YouTube и блогър отразяват получаването на безплатен чифт рекламни чорапи от Google Local Guides.

Thadd and Genifer live in the Northside neighborhood of Cincinnati – https://tplusg.com/2019/02/25/google-local-guide-socks/

“ Бях избран да получа безплатен чифт чорапи от of Google Local Guide като награда по проекта my January contributions на Google MapsИ днес получих по пощата моите страхотни Google Local Guide socks…“. Ако сме предизвикали Вашия интерес можете да прочетете цялата статия и да видите всички снимки ТУК.

Надяваме се, че се убедихте колко интересен рекламен подарък са фирмените рекламни чорапи.

Ние сме на разположение да Ви дадем най-добра цена, да Ви предложим креативен проект и опаковка, с който да спечелите симпатиите на Вашите клиенти, партньори и служители.

3 начина да се свържете с нас и да ни попитайте за цена на рекламните чорапи:

 1. Натиснете бутона по-горе ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ. Във формата е необходимо да попълните Вашите данни за контакт и желаното от Вас количество. Натиснете бутона ИЗПРАТИ и до 24 часа ще получите отговор от нас за цената или ще се свържем с Вас, за да уточним коректните параметрите на офертата.
 2. Пишете ни на promo@promoconsult.net и до 24 часа ще получите нашето предложение.
 3. Обадете ни се на телефон +359877947774.

Разгледайте нашето ПОРТФОЛИО И РЕШЕНИЯ за рекламни подаръци.

рекламни чорапи

Ела в клуба!!

Научи първи за нашите супер промоции, нови продукти и как рекламните подаръци могат да ти помогнат за успешни маркетингови кампании!