PSI Messe Duesseldorf 2016 – Новости и тенденции при рекламните подаръци– част 1

Януари е месецът, в който ние планираме и търсим свежи идеи за рекламни подаръци. Ето защо решихме в началото на годината да посетим PSI Messe Duesseldorf 2016 – едно от водещите Европейски изложения за рекламни артикули.  То се проведе от 13 до 15 януари в Дюселдорф, Германия. В рамките на 4 големи палати бяха разположени щандовете на 932 изложители, които бяха разгледани от 16 800 посетители. Изложителите са не само “акулите” в бранша, но и много малки фирми от Европа и Азия. За наша гордост между участниците имаше и 5 български фирми – Екстрапак, IKON, Геоман, Русе прес и Аглика.

PSI2016_swagbag

Много ни зарадва факта, че чантите за PSI Messe Duesseldorf 2016, които всички посетители получиха на входа, бяха изработени от Екстрапак – един от най-големите производители в България, който вече няколко години успешно налага своите качествени продукти и на европейския пазар.

От близо разгледахме рекламните подаръци, които са спечелили Promotional Gifts Awards.  Запознахме се с новите тенденции в рекламния текстил на TEXTILE AREA CATWALK PSI 2016 и новите технологии за печат. Опитахме от солените и сладки изкушения на Culinary highlights.   За всичко това ще Ви разкажем в няколко последователни статии за PSI Messe Duesseldorf 2016.

По време на изложението беше отделено специално място на електронните технологии, иноваторите и start-up компаниите, където видяхме новите тенденции, интересни, практични и дори някои революционни продукти, които ще Ви представим по-долу:

1. Холограмно изображение на презентатор.

Той изглежда съвсем като Ваш служител, облечен във фирмена тениска. Когато някой се приближи се задейства вграден сензор и виртуалният презентатор започва своята приветствена реч, с която подканва посетителят да избере на тъч екрана пред него интересуващия го въпрос или да вкара контактна информация за обратна връзка.

Можете да използвате виртуалният холограмен презентатор по време на изложения, събития или  да привлечете вниманието на посетителите в големите търговски обекти. От него може да получите и данни, като например колко хора са взаимодействали с него, продължителност на взаимодействията, и кои теми на сензорния екран са най-популярни.

 

p330023_5

2. APP Robot

Робот, който се управлява чрез мобилно приложение и може да Ви забавлява 50 минути без зареждане. Свързва се лесно с блутут връзка. Роботът извършва 16 движения, които са близки до тези на човека. Можете да видите видео ТУК.

3. Smart Goggles – Очила за виртуална реалност.

Smart Goggles

Устройството е лесно за използване – само трябва да свалите безплатното приложение VR movie от Google Play или APP store, да поставите Вашия мобилен телефон и да се наслаждавате на  3D видео, виртуална реалност, стерео снимки, 3D игри и YouTube 360. Smart Goggles предлагат голяма рекламна площ и са чудесен рекламен подарък за забавление.

4. Ново поколение пауър банки с много по-голям капацитет на зареждане и комбинация от функции.

– Пауър банка с дигитален дисплей с възможност за поставяне на 7 снимки, които се сменят на ротационен принцип.

LCD-Picture-power-bank

– Комбинация от блутут колона и пауър банка с елегантен дизайн

bluetooth-speaker-power-bank

5. Сгъваема и лесно преносима безжична клавиатура с голяма рекламна площ.
BT-Quick-foldable-Bluetooth-Keyboard-with-Stand
6. HomingPIN – Ринг с уникален код, с който лесно могат да Ви открият, когато сте загубили багаж, документи или мобилна техника.

HomingPIN

Повече информация за този интересен рекламен продукт може да намерите ТУК.

7.  GAFFY е новата “дреха”, която предпазва Вашия куфар. Предлага голяма рекламна площ, която няма начин как да не се забележи от околните, когато пътувате.

gaffy

В следващите ни статии за PSI Меsse ще Ви запознаем с новостите и тенденциите в рекламния текстил, с възможностите за брандиране върху храни и напитки, както и с още интересни рекламни подаръци.

 

1 Comments

  1. Pingback: PSI Messe Duesseldorf 2016 - Новости и тенденции при рекламните подаръци – част 2 - |

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *