КОЛЕДНА МЕДЕНКА

Джинджифилова коледна меденка със стикер по индивидуален дизайн.

 Размер: 12х14 см.
 Грамаж: 50 гр.
 Минимално количество: 50 бр.
 Рекламен печат: дигитален печат.
 Срок на доставка: 7-10 работни дни.

КОЛЕДНА МЕДЕНКА

Джинджифилова коледна меденка със стикер по индивидуален дизайн.

 Размер: 12х14 см.
 Грамаж: 50 гр.
 Минимално количество: 50 бр.
 Рекламен печат: дигитален печат.
 Срок на доставка: 7-10 работни дни.

Описание

Джинджифиловата коледна меденка е голяма сладка, която да включите към Вашите коледни пакети подаръци или да я изпратите отделно като малък жест, с който да благодарите за успешното сътрудничество през годината. С нея можете да зарадвате децата по време на коледните партита за служители. Тя е подходящ новогодишен рекламен подарък за детски школи, училища, езикови центрове и занимални, защото малчуганите винаги са щастливи, когато получат лакомство.

Вашето лого и послание са разположени върху кръгъл стикер, който се поставя върху човечето.  Размерът му е с диаметър 4 см. Печатът на фирмения стикер е пълноцветен и по индивидуален дизайн, съобразен с корпоративните изисквания на клиента.

Срокът за изпълнение е кратък – от 7 до 10 работни дни.

Попитайте ни за цена на джинджифиловата коледна меденка:

  1.  Натиснете бутона по-горе НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ. Продуктът ще се добави във формата за запитвания. Можете да продължите да разглеждате още рекламни подаръци или да отидете на бутона ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ в основното меню –  горе. Във формата ще видите снимка на артикула и възможност да напишете количеството, от което се интересувате. Необходимо е да попълните Вашите данни за контакт. Натискате бутона ИЗПРАТИ и до 24 часа ще получите отговор от нас за цената или ще се свържем с Вас, за да уточним коректните параметрите на офертата.
  2. Пишете ни на promo@promoconsult.net и до 24 часа ще получите отговор от нас за цената.
  3. Обадете ни се на телефон +359877947774.

Разгледайте нашето ПОРТФОЛИО И РЕШЕНИЯ за рекламни подаръци.

Коледна меденка с Вашето лого

Ела в клуба!!

Научи първи за нашите супер промоции, нови продукти и как рекламните подаръци могат да ти помогнат за успешни маркетингови кампании!