Рекламен подарък за Мондел Травъл

Посетителите на щанда на Мондел Травъл останаха очаровани от получения рекламен подарък по време на изложението “Ваканция и СПА”.

В началото на 2014 година нашите клиенти от Мондел Травъл ни помолиха да им предложим рекламен подарък за Международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо”, което се проведе в Интер Експо Център на 13-15 февруари. Това е едно от най-големите изложения в България и за туристическия бранш. През тази година във “Ваканция и СПА Експо” взеха участие на 250 фирми от 22 страни. Конкуренцията беше много голяма и всяка една фирма се стараеше да направи впечатление.

При първоначалните ни разговори разбрахме, че търсят масов рекламен подарък, който да подаряват на всеки един посетител на техния щанд . Тиражът беше между 500-1000 бр., а бюджетът около 1,00 лв./бр.

Предложихме им няколко идеи, като имахме предвид аудиторията, която посещава изложението. Те се спряха на ключодържателя във формата на джапанка изработен от EVA материал, който напомняше за почивка и пасваше перфектно на цялостната им концепция и беше в унисон с техния щанд и останалите им рекламни материали – каталог и брошури.

Рекламен подарък за Мондел Травъл 1

 Щанд Мондел Травъл

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *