Рекламни подаръци за Линднер България ЕООД

От 2010 година започна нашата съвместна работа с Линднер България  за изработването на техните рекламни подаръци и материали при участието им на семинари, изложения и за новогодишни кампания.

Рекламните сувенири, които изработихме за тях отговаряха на корпоративната им визия  и изискванията спуснати от централата им в Германия. Избора ни се спря на рекламни подаръци, които да са полезни на тяхната целева аудитория – бележници, химикалки, ролетки, USB флаш памет и порцеланови чаши. Също така за Линднер България изработихме рекламни печатни материали за участията им на семинари и изложения  – плакати, флаери и каталози.

 Lindner 1

 

За периода от 2010 г . до юни 2013 г. фирма “Промо Консулт” ЕООД е изпълнявала редица наши проекти за рекламни материали, които отговарят на всички европейски стандарти за качество. В процеса на работа при необходимост ни даваха специфични решения за проектите с цел качествено и в срок изпълнение на заданията. Креативните и ефективни от финансова гледна точка решения, ни карат да се обръщаме често към фирмата за изпълнение на наши рекламни материали. Съветите от тяхната професионална компетенция винаги са ни били полезни и са тяхното конкурентно предимство пред останалите фирми от бранша. Фирмата разполага с компетентно ръководство, квалифициран персонал и проявява гъвкавост и готовност за сътрудничество във всички фази на изпълнението. Коректността и професионализмът на управителката Албина Легурска, с която работим конкретно по проектите, ни позволяват да смятаме “Промо Консулт” за надежден партньор и за бъдещи проекти.

“Линднер България” ЕООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *