5 лесни стъпки при планиране на фирмени коледни подаръци

До Коледа остават няколко месеца. Струва Ви се далече, но колкото по-отрано планирате и поръчате Вашите фирмени коледни подаръци, толкова повече ще се наслаждавате на приближаващия празник.

Ето нашите 5 съвета, когато планирате корпоративните си коледни подаръци:

1. Направете списък с хората, на които искате да подарите фирмени коледни подаръци.

На кого ще подарявате? На целия екип, с който работите или само на определени хора? Лично ли ще занесете подаръка или ще ползвате куриер? Един вид подарък ли ще подарявате или ще класифицирате партньорите и служителите си? Тази първоначална информация е в основата на доброто планиране на коледната кампания. Ако се затруднявате, изтеглете нашата примерна таблица за планиране на фирмени коледни подаръци , с която да изготвите Вашия списък.

2. Определете си бюджет за фирмени коледни подаръци.

Колко пари може да отделите за подаръци? Това би спестило време и усилия при избора им и Вашият консултант за фирмени подаръци може да Ви направи адекватно предложение, без да губите време сами да търсите в изобилието от каталози и да се чудите дали харесания от Вас на вид подарък ще се впише в бюджета Ви.

3. Какво да бъде коледното Ви послание и цялостна концепция на коледната Ви кампания.

Помислете за цялостна концепция на коледната Ви кампания. Добре е всички материали – коледна картичка, рекламни материали и подаръци да имат обща идея, визия и основно послание. Те трябва да са в еднакъв или допълващ стил, защото само така ще допринесат за Вашия имидж и популярност.

фирмени-коледни-подаръци

4. Изберете си основен доставчик с идеи за Вашите фирмени коледни подаръци.

Изборът на доставчик, който може и от най-стандартния рекламен продукт да сътвори уникален подарък е съществена стъпка при реализацията на успешна коледна кампания.

Водени от тази идея и в духа на Коледа в нашия каталог Company’s Christmas Gift Guide Ви предлагаме нашите идеи за коледни фирмени подаръци, както и някой полезни препоръки при избора им.

5. Определете си срокове.

Важно е да сте наясно кога трябва да имате готовите коледни подаръци при Вас, така че да успеете да ги подарите преди или след празниците. Тук ролята на консултанта за фирмени подаръци е съществена, тъй като той най-добре знае какви са сроковете за доставка на артикула, поставяне на рекламното послание и опаковане на Вашия коледен корпоративен подарък .

Ако спазвате тези 5 лесни стъпки, Вие ще избегнете стреса около голямото коледно подаряване, съобразяването с наличности в последния момент и ще оптимизирате Вашите разходи за корпоративни коледни подаръци.

1 Comments

  1. Pingback: КОЛЕДНИ ФИРМЕНИ ПОДАРЪЦИ 2016 - |

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *