3+1 ИДЕИ КАК ДА ОТПРАЗНУВАМЕ СВ. ВАЛЕНТИН В ОФИСА И ДА СПЛОТИМ ЕКИПА СИ

Идва Февруари. Месецът, в който влюбените празнуват “Свети Валентин” и въпреки, че не сме съвсем “хлътнали” по нашите служители това е повод да им засвидетелстваме признателност и да сплотим екипа.

Редица изследвания доказват, че колкото по-често показваме уважението си към служителите си, толкова повече те са доволни, обвързват се емоционално с фирмата и тяхната продуктивност се повишава. Така че, защо да не превърнем месец Февруари в месец на любовта и изграждането на перфектния екип?

Нашите идеи и съвети:

1. ПЛАНИРАЙ

Събери ентусиасти, с които да решите как да украсите офиса и по какъв начин да отбележите самия празник. Заедно планирайте внимателно дейностите и изслушайте всички идеи. После може да гласувате за по-интересните предложения. За всяка една дейност определи екип, който да отговаря. Така хората ще се чувстват съпричастни и ще работят заедно като се забавляват.

2. УКРАСА

G_0912_opt

Източник: http://www.intelligentretail.co.uk/blog/

  • Окуражи служителите сами да донесат материали за украса и да декорират своите работни места.
  • Сложи банер в стаята за почивка или предложи на персонала да направи собствен колаж с техни снимки или снимки от списания.
  • Постави на ключови места в офиса буркани или купи с бонбони и лакомства във формата на сърца, както и свежи цветя в червено и розово.
  • Осигурете романтична фонова музика.

3. ПАРТИ

Заедно с екипа си можете да организирате импровизирано парти в офиса за “Свети Валентин”. Помолете в деня на тържеството всеки служител да е облечен с дреха, на която има сърце и да донесе, ако желае някакъв сладкиш или ястие във формата на сърце. За основното меню и всички  парти артикули се погрижете съвместно с “организационния комитет”. Те трябва да са в унисон с празничната атмосфера.  

Valentines-Decoration-Party-Ideas-with-Office-Friend

Източник: http://www.wawnow.com

Организирай забавления, с които да въвлечете всички на партито, също както по време на тиймбилдинг.

НАШИТЕ ИДЕИ ЗА ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПАРТИТО:
  • Наемете караоке и изпейте заедно някои от вечните любовни български хитове.
  • Можете да си направите фото стена, където вашите служители да могат да си правят весели снимки, които после със сигурност ще споделят в социалната мрежа.

successful-love-story

  • Организирайте забавни игри, в които да се включат всички от екипа. ( ТУК ще откриете над 100 интересни и забавни игри).

4. ПОДАРЪЦИ

  • Изненадай служителите си с “Валентинка” – персонализирана картичка с лично благодарствено послание от висшия мениджмънт на фирмата.
  • За всички спечелили в игрите осигурете интересни награди – книги, ваучери и др.
  • Подари малък тематичен рекламни подарък на всеки от екипа. Този жест със сигурност ще трогне всеки един член на Вашия екип.

> ОЩЕ РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

За повече идеи, разработване на програми свързани с насърчаване и обединяване на Вашия екип се свържете с нас:

Гергана Златинова – 0877 947774

Албина Легурска – 0887 777927 и

8 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *