На Employer Branding с Брет Мичингтън дадохме старт на нашата кампания за развитие на силна работодателска марка

Първият по рода си Еmployer Branding Master Class се проведе в България на 18-ти март в София. Лектор беше един от известните експерти в тази област Брет Мичингтън. Организатор на събитието беше една от най-бързо развиващи се компании за събития и обучения  To The Top.

Именно с Еmployer Branding Master Class ние от Промо Консулт решихме да поставим началото на нашата нова кампания “Създай и приложи най-вдъхновяващата история за работодателска марка”, която е насочена към подпомагане на HR и маркетинг мениджърите в България да развият силна работодателска марка, като интегрират в програмите си за набиране и насърчаване на персонала рекламни корпоративни подаръци.

Промо Консулт беше един от партньорите на събитието. Ние изработихме лентите за баджове, чантите и папките.

EmployerBranding_PromoConsult

Също така се представихме със собствен щанд, на който посетителите видяха проекти, по които сме работили.  Показахме нови идеи за корпоративни подаръци при посрещане на нови служители, тениски с мотивиращи послания, както и подаръци и материали за тийм билдинг. 

Голям интерес предизвикаха брандираните бисквитки и шоколадчета. В рамките на деня щандът ни събра много посетители, които опитаха рекламните ни лакомства и получиха подаръци от нас.

EmployerBranding_PromoConsult2

В Employer Master Class взеха участие повече от 120 HR и маркетинг мениджъри. Сесиите бяха наситени с интерактивни упражнения по екипи. Обсъждаха се успешни практики и полезни инструменти, които участниците могат да внедрят в практиките си.

EmployerBranding_PromoConsult3

Един от най-важните моменти в лекцията на Брет Мичингтън беше как да се привлечат и задържат най-добрите служители чрез изграждане на силна работодателска марка. За пример той показа видео изготвено от Винпром Пещера, което изненада приятно всички и предизвика интересна дискусия сред участниците.

След семинара всички участници получиха сертификати, имаха възможност да се снимат и да поговорят лично с Брет Мичингтън.

EmployerBranding_PromoConsult4

Повече за събитието и интересните теми, които се обсъждаха, може да прочетете в статията на Яна Янакиева, която беше също от “виновниците” това събитие да се случи –“Как се запознах с Брет Мичингтън и какво научих по време на първия в България Employer Branding MasterClass”. Снимки от събитието можете да разгледате ТУК.

Ние от Промо Консулт благодарим на Георги Георгиев от To The Top и Яна Янакиева от Up2Brand за възможността да бъдем партньори и участници в първия по рода си Еmployer Branding Master Class с Брет Мичингтън. Ще очакваме с нетърпение следващия семинар по темата за изграждане на силна работодателска марка.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *