“Промо Консулт” ООД e основана през 2010 година. Основните дейности на фирмата са дизайн, изработка и разпространение на рекламни подаръци. Ние сме консултанти, а не само вносители, производители или дистрибутори на фирмени и промоционални подаръци. При нас ще получите професионален съвет и адекватно решение. Ние знаем, че когато фирмените и промоционални подаръци са подбрани правилно имат много по-добра възвръщаемост на инвестициите от някои традиционни рекламни канали.

Нашите цели са истинско предизвикателство: 

1. Рекламните подаръци, които Ви предложим да се харесат на Вас и Вашия шеф. 

2. Да виждате усмивките и признателността на Вашите клиенти, партньори или служители, когато получат фирмените Ви или промоционални рекламни подаръци.

3. Да печелите от Вашите рекламни подаръци.

С КАКВО МОЖЕМ ДА СМЕ ВИ ПОЛЕЗНИ:

– Консултиране при избор на програма за рекламни подаръци;

– Консултиране и проучване при избор на рекламен продукт за фирмен или промоционален подарък;

– Консултиране при избор и методи за надписване на рекламните подаръци;

– Изготвяне на графичен дизайн и дигитална мостра на Вашия рекламен подарък;

Опаковка и разпространение на рекламни и промоционални подаръци.

Работим с ентусиазъм и вдъхновение, независимо от това колко е голям проекта. Изпипваме всеки един детайл, за да доставим най-интересните и впечатляващи рекламни подаръци, които да са съобразени с Вашите цели и бюджет.

Ние измерваме нашия успех с това, до колко добре сме посрещнали нуждите на клиента и дали чрез рекламните подаръци, които сме доставили са постигнати желаните резултати.

5 ПРИЧИНИ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО:

1. Ние сме професионалисти с повече от 25 години опит в бизнеса с рекламни подаръци. 

Внимателно изслушваме, задаваме точните въпроси, анализираме и Ви предлагаме рекламни подаръци, които да са съобразени с Вашия бюджет, за да постигнете желаните резултати.

2. Следим тенденциите и имаме достъп до огромна база от данни за продукти, услуги и проучвания. 

Ние познаваме доставчиците и производителите на българския пазар и поддържаме добри отношения с редица чуждестранни фирми и организации.

3. Предлагаме Ви цялостна концепция.

Нашата мисия е да открием и да Ви доставим рекламни подаръци, които се интегрират ефективно във Вашата комуникационна програма, за да постигнете желаните резултати. За ВсеЗнаещия промо консултант добавянето на стойност е много по-важно от това да Ви намери най-евтиния рекламен подарък.

4. Спестяваме Ви пари.

Ние ще Ви предложим цялостно и ефективно решение. Ще Ви помогнем с дизайна и избора на метод за поставяне на рекламния надпис върху продукта, така че той да се превърне в уникален рекламен подарък. Цената, която ще получите от Вашия ВсеЗнаещ промо консултант ще е окончателна и изключва допълнителни разходи извън оферираните.

5. Ще Ви помогнем при разработването на план за разпространение и доставка на Вашите фирмени или промоционални рекламни подаръци.

Ние ще Ви предложим конкретни и ефективни решения за опаковане и разпространение на Вашите фирмени и промоционални рекламни подаръци , за да постигнете максимален успех. Проучванията показват, че добре разработеният план за дистрибуция също може да повиши ефективността на рекламния подарък.