РЕШЕНИЯ ЗА РЕКЛАМНИ БИСКВИТИ, БОНБОНИ, ШОКОЛАДИ, СНАКСОВЕ И НАПИТКИ

Вкусните рекламни бисквити, бонбони, шоколади, снаксове и свежи напитки осигуряват перфектното посрещане и намаляват дистанцията при комуникация в офиса, на щанда по време на изложение или събитие.

Когато търсите начин да привлечете вниманието на нови клиенти, които да научат повече за Вашите продукти, да благодарите на Вашите партньори или служители, няма по-сладък начин от това да им подарите рекламни бисквити, бонбони, шоколади, снаксове и напитки. 

Ние можем да Ви предложим интересни решения, изпълнение в кратки срокове и минимални количества от 100 броя за Вашите събития.

promotional-sweet-3

Можете да поръчате бисквитки, сусамки, курабийки с късмет, мюсли барове, снаксове и минерална вода с Вашето лого. Срокът за изпълнение е от 7-10 работни дни за тиражи между 100 и 500 бр.

Предлагаме ви възможността да си изберете оригинални брандирани лакомства и от каталозите на нашите партньори за вашето събитие, участие в търговски изложения или офис. В тях ще откриете и много интересни корпоративни подаръци за празници като Коледа, Свети Валентин и Великден.

Можете да разгледате каталозите като кликнете върху картинките или ТУК и ТУК.

promotional-sweet-2promotional-sweet-1

 

 

 

 

 

 

Ние винаги търсим нестандартни рекламни решения – надхвърлящи границите на въображението. Ето защо не устояхме на изкушението да Ви предложим като идея ментови бонбони с Вашето лого върху тях или във формата на Вашия продукт/услуга.

post_mentovi-bonboni-custome-shapes

За по-подробна информация относно цени, идеи и срок на изработка, моля свържете се с нас:
Промо Консулт ООД – Тел.: 02 8653212
Гергана Златинова – Моб. тел.: 0877 947 774,  e-mail: zlatinova@swagbag.eu
Албина Легурска – Моб. тел.: 0887 777 927, e-mail: albina@promoconsult.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *