Нови идеи за коледни фирмени подаръци с авторски кукли

Макар, че Коледа е най-вече семеен празник, всеки бизнес използва възможността да покаже на своите клиенти и партньори своето специално отношение и признателност. Повечето фирми се насочват към подаръци, свързани с тяхната дейност и послание. Други предпочитат да подарят лакомство или напитка, наслада за сетивата. Ние от Промо Консулт бихме искали да Ви предложим и по-нестандартни идеи, а коледни фирмени подаръци с авторски кукли. Дизайнът на куклите може да бъде с национален мотив или пък с насоченост към конкретния празник. Те са весел момент в изобилието от офисни подаръци и същевременно могат да се обвържат със специално корпоративно послание.

Ние Ви предлагаме ангелчета в комбинация с тефтер, офисен комплект, аксесоари за бюро или пък лакомство и напитка. Куклите с национален мотив могат да се комбинират с бутилка българско вино или курабийки с късметчета или друго лакомство. Те могат да се подаряват и като индивудуален подарък. Всяка кукла е опакована в целофан, а брандировката на куклите може да бъде върху опаковката им с целофан.

Какво е Коледа без веселите коледни декорации?

Ето защо ние Ви предлагаме и различни варианти на коледни декорации, които могат да се комбинират с други Ваши рекламни материали. За тях също може да се измисли брандировка, в случай че държите на нея. Те са и чудесна опаковка за брандирани коледни лакомства, като курабийки с късмет или шоколадчета.

В случай, че искате да оставите приятно впечатление с Вашия корпоративен коледен подарък, ние сме на разположение, за да го сътворим заедно с Вас.

 авторски-кукли_13

авторски-кукли_12

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *