“Промо Консулт” ООД e основана през 2010 година. Основните дейности на фирмата са дизайн, изработка и разпространение на рекламни подаръци. Ние сме консултанти, а не само вносители, производители или дистрибутори на фирмени и промоционални подаръци. При нас ще получите професионален съвет и адекватно решение. Ние знаем, че когато фирмените и промоционални подаръци са подбрани правилно имат много по-добра възвръщаемост на инвестициите от някои традиционни рекламни канали.

Нашите цели са истинско предизвикателство: 

1. Рекламните подаръци, които Ви предложим да се харесат на Вас и Вашия шеф. 

2. Да виждате усмивките и признателността на Вашите клиенти, партньори или служители, когато получат фирмените Ви или промоционални рекламни подаръци.

3. Да печелите от Вашите рекламни подаръци.

С КАКВО МОЖЕМ ДА СМЕ ВИ ПОЛЕЗНИ:

– Консултиране при избор на програма за рекламни подаръци;

– Консултиране и проучване при избор на рекламен продукт за фирмен или промоционален подарък;

– Консултиране при избор и методи за надписване на рекламните подаръци;

– Изготвяне на графичен дизайн и дигитална мостра на Вашия рекламен подарък;

Опаковка и разпространение на рекламни и промоционални подаръци.

Работим с ентусиазъм и вдъхновение, независимо от това колко е голям проекта. Изпипваме всеки един детайл, за да доставим най-интересните и впечатляващи рекламни подаръци, които да са съобразени с Вашите цели и бюджет.

Ние измерваме нашия успех с това, до колко добре сме посрещнали нуждите на клиента и дали чрез рекламните подаръци, които сме доставили са постигнати желаните резултати.

5 ПРИЧИНИ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО:

1. Ние сме професионалисти с повече от 25 години опит в бизнеса с рекламни подаръци. 

Внимателно изслушваме, задаваме точните въпроси, анализираме и Ви предлагаме рекламни подаръци, които да са съобразени с Вашия бюджет, за да постигнете желаните резултати.

2. Следим тенденциите и имаме достъп до огромна база от данни за продукти, услуги и проучвания. 

Ние познаваме доставчиците и производителите на българския пазар и поддържаме добри отношения с редица чуждестранни фирми и организации.

3. Предлагаме Ви цялостна концепция.

Нашата мисия е да открием и да Ви доставим рекламни подаръци, които се интегрират ефективно във Вашата комуникационна програма, за да постигнете желаните резултати. За ВсеЗнаещия промо консултант добавянето на стойност е много по-важно от това да Ви намери най-евтиния рекламен подарък.

4. Спестяваме Ви пари.

Ние ще Ви предложим цялостно и ефективно решение. Ще Ви помогнем с дизайна и избора на метод за поставяне на рекламния надпис върху продукта, така че той да се превърне в уникален рекламен подарък. Цената, която ще получите от Вашия ВсеЗнаещ промо консултант ще е окончателна и изключва допълнителни разходи извън оферираните.

5. Ще Ви помогнем при разработването на план за разпространение и доставка на Вашите фирмени или промоционални рекламни подаръци.

Ние ще Ви предложим конкретни и ефективни решения за опаковане и разпространение на Вашите фирмени и промоционални рекламни подаръци , за да постигнете максимален успех. Проучванията показват, че добре разработеният план за дистрибуция също може да повиши ефективността на рекламния подарък.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+