Обичате ли Вашите служители?

Ето, че идва Февруари. Месецът, в който влюбените празнуват “Свети Валентин” и въпреки, че Вие не сте съвсем “хлътнали” по Вашите служители това е повод да им засвидетелствате признателност и да сплотите Вашия екип.

Редица изследвания доказват, че колкото по-често показвате уважението си към Вашите служители, толкова повече те са доволни, обвързват се емоционално с фирмата и тяхната продуктивност се повишава. Така че, защо да не превърнете месец Февруари в месец на любовта и изграждането на перфектния екип?

Ето нашите идеи и съвети:

1. ПЛАНИРАНЕ

Съберете ентусиасти, с които да решите как да украсите офиса и по какъв начин да отбележите самия празник. Планирайте внимателно дейностите и изслушайте всички идеи. После може да гласувате за по-интересните предложения. За всяка една дейност може да определите екип, който да отговаря. Така хората ще се чувстват съпричастни и ще работят заедно като се забавляват.

2. УКРАСА

G_0912_opt

Източник: http://www.intelligentretail.co.uk/blog/

Окуражете служителите сами да донесат материали за украса и да декорират техните работни места. Сложете банер в стаята за почивка или предложете на персонала да направи собствен колаж с техни снимки или снимки от списания. Поставете на ключови места в офиса буркани или купи с бонбони и лакомства във формата на сърца, както и свежи цветя в червено и розово. Осигурете романтична фонова музика.

3. ПАРТИ

Можете да организирате импровизирано парти в офиса за “Свети Валентин”. Помолете в деня на тържеството всеки служител да е облечен с дреха, на която има сърце и да донесе, ако желае някакъв сладкиш или ястие във формата на сърце. За основното меню и всички  парти артикули се погрижете Вие. Те трябва да са в унисон с празничната атмосфера.  

Valentines-Decoration-Party-Ideas-with-Office-Friend

Източник: http://www.wawnow.com

Организирайте забавления, с които да въвлечете всички на партито, също както по време на тиймбилдинг.

Наемете караоке и изпейте заедно някои от вечните любовни български хитове.

Нашите любими са:

и разбира се още много други:)

Можете да си направите фото стена, където вашите служители да могат да си правят весели снимки, които после със сигурност ще споделят в техните фейсбук страници.

successful-love-story

А ТУК ще откриете над 100 интересни и забавни игри, които допълнително ще допринесат за веселото и празнично настроение по време на партито.

4. ПОДАРЪЦИ

Изненадайте служителите си с Вашите “Валентинки” – персонализирана картичка с лично благодарствено послание от висшия мениджмънт на фирмата, както и някои малки рекламни подаръци. Този жест със сигурност ще трогне всеки един член на Вашия екип.

veseli-valentinski-chorapi

Разгледайте нашите предложения за Свети Валентин ТУК.

За повече идеи, разработване на програми свързани с насърчаване и обединяване на Вашия екип се свържете с нас.

Албина Легурска – 0887 777927 и Гергана Златинова – 0877 947774

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *